12 Ağustos 2008 Salı

Nasıl bir etki yapar?

Evet Lida DaidaiHua Kapsülü gerçek bir mucizedir.

Lida; içeriğindeki 9 çeşit bitki ekstresi ile tok tutucu ve yeme alışkanlığını düzenleyebilen, aynı zamanda su tüketimi ile birlikte vücutta stoklanmış yağların parçalanarak yakılmasını sağlayan mucize bir üründür.

Takviyenin etkisi, kullanıcıların kilo fazlası ve metabolizma hareketlerine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Lida DaidaiHua Kapsülü, aylık 4-12 kilo arasında değişen zayıflatıcı bir etkiye sahiptir. Kimi kullanıcılar 30 günlük dönemde ancak etki görebilmektedirler. Bu değişikliğin sebebi şüphesiz her insanın metabolizmasının; sindirim, dolaşım ve boşaltım sisteminin eşit hızda çalışamamasıdır.

Kullanım süresine veya kullanım fazlalığına göre kilo atımı yapılmamaktadır. Sizin bünyenizde bulunan ve yukarıda belirttiğimiz nedenlerden dolayı, yakılabilen yağlarınıza göre aylık kilo vermeleriniz değişmektedir.

Eğer ilk bir kaç günde kilo veremez iseniz bunu bir başarısızlık olarak nitelendirip kürü kesinlikle kesmeyiniz. Kür süresi içinde ara vermemeye dikkat ediniz.

Lida DaidaiHua Kapsülü kullanırken spor desteğini şart olarak görmeyiniz, sadece başarınızın daha hızlı olmasını sağlayabilmeniz için bizim önerimizdir.

Lida DaidaiHua Kapsülü sizi sadece var olan kilolarınızdan kurtarır. Sağlıklı bir yaşam için lütfen besin alma alışkanlığınıza ve spor yapmaya önem gösteriniz.

Hiç yorum yok: