12 Ağustos 2008 Salı

Lida zayıflama kapsülü

Başta Turunç Çiçeği Ekstresi olmak üzere toplamda 4 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

Uzak doğuda yüzyıllardır özellikle yemeklerde ve zindelik amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu bitkiler, inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika' da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.

Etken maddesi Uzakdoğu'da yüzyıllardır özellikle yemeklerde zindelik amaçlı olarak işlenen "Yunnan Yosunu" olan Lida, şu an Uzakdoğu ve Amerika'da zayıflama preparatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.

Yunnan dağlarında yetişen mucize yabani çin çayının yüksek teknoloji ile harmanlanması ile Kunming Dali tesislerinde üretilen ve Lida DaiDaiHuaJiaoNang yosun kapsülü ile birlikte kullanıldığında. Üreticinin beyanına göre 10- Kg. ve fazlası kilo şikayeti olan kişilerde günde 900 Gr. incelme sağlayan Sickle tohumu ve Tuckahoe bitkileriyle güçlendirilmiş harika bir üründür.

Hiç yorum yok: